به گزارش خبرگزاری مهر، مازیار یزدانی در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل راه آهن لرستان در محل فرمانداری دورود گفت: راه آهن به عنوان پل ارتباطی میان اقتصاد و صنعت هر کشور است به طوری که اکثر کشورهای پیشرفته را با راه آهن آن کشور می شناسند.
وی با بیان اینکه در کشور ترکیه اعتبار ۶۰ برابری برای راه آهن پیش بینی شده است، افزود: ۱۰ هزار کیلومتر راه آهن سریع السیر به منظور سهولت در تبادلات و کم کردن فاصله ها در این کشور اجرایی شده است.
معاون فنی و زیربنایی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: به منظور ایجاد قطار سریع السیر در کشور اقداماتی انجام شده است و مکاتباتی نیز با ریاست محترم جمهور مبنی بر توجه ویژه به اعتبارات ویژه برای راه آهن صورت گرفته است.
یزدانی با بیان اینکه امروزه در هر نقطه ای از راه آهن جمهوری اسلامی یک پروژه عمرانی در حال انجام است، افزود: هم اکنون ساختمان جدید اداره کل راه آهن لرستان با پیشرفت ۹۵ درصدی در حال تکمیل است.
وی تصریح کرد: تنها یک قطعه از مسیر راه آهن ناحیه لرستان بازسازی نشده که با همت مدیرکل جدید این مسیر بازسازی خواهد شد تا پس از حدود ۶۰ سال شاهد بازسازی کامل خطوط ریلی ناحیه لرستان باشیم.
معاون فنی و زیربنایی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه راه آهن لرستان قدمت ۹۰ ساله دارد، افزود: در شهرستان دورود نیازمند حرکت های جدی هستیم تا بتوانیم سیاست هایی که ریاست محترم جمهور در خصوص درآمدهای غیرنفتی مدنظر دارند را جامه عمل بپوشانیم.
نظر شما